Drake & Farrell is een toonaangevende partner in circulaire Supply Chain diensten met als focus klant specifieke retourprocessen waaronder het functioneel testen, repareren en refurbishen van goederen. Drake & Farrell levert end to end groene en winstgevende oplossingen voor klanten in diverse bedrijfstakken zoals telecom, online retail, gezondheidszorg en FMCG, waarbij Drake & Farrell samen met de cliënten de transitie invullen van lineaire naar circulaire businessmodellen.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waar je kan bijdragen aan de groei van een circulair bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Teamleider voor onze avondploeg.

 

Wat ga jij doen? 

Als teamleider wordt er van je verwacht een klein team te leiden dat over het algemeen uit 5 personen bestaat. Het doel van de dienst is om ervoor te zorgen dat alle orders van die dag gepickt, verpakt en geladen worden. Je bent verantwoordelijk om dit zo snel mogelijk te bereiken door je team op de juiste posities te zetten en bij te sturen waar nodig.

Deze functie is op het lijf geschreven voor een ambitieus persoon die een uitdaging ziet in het begeleiden van onze avondploeg naar een dagelijks succes.

Werkzaamheden tijdens de avonddienst bestaan uit het picken en verwerken van orders.

 

Jouw profiel

  • HBO-niveau opgedaan door ervaring of opleiding;
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 23:00 uur;
  • Je bent in staat een groep medewerkers aan te sturen, ervaring hierin is een pré;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, want je vervult de belangrijkste functie in de avond;
  • Je bent flexibel;
  • Engels en Nederlands is goed in woord en geschrift;
  • Je bent proactief en oplossingsgericht;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en kan goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt plezier in het verzetten van veel werk.

 

Ons aanbod 

Wij bieden jou een afwisselende functie als Teamleider met doorgroeimogelijkheden in een internationale en dynamische omgeving waar je bijdraagt aan de groei van een modern circulair bedrijf en er ruime mogelijkheden zijn voor je persoonlijke ontwikkeling.

Je hebt elke dag vers fruit tot je beschikking en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en leuke acties rondom feestdagen. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, een goede pensioenregeling, passende reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Ook kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen.

Wil je graag deel uitmaken van het Drake & Farrell team? Stuur je motivatiebrief en CV dan op naar hr@drakeandfarrell.com ter attentie van Irma Warmerdam.

Wil je meer informatie over de functie Teamleider avondploeg of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op via 06-58873057 of hr@drakeandfarrell.com.

 

Kijk voor informatie op www.drakeandfarrell.com.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.